4 ключові елементи ідеального еспресо

19.07.2019
4 ключові елементи ідеального еспресо

ВАШ ВИБІР ТА ВПОДОБАННЯ
Ідеальний еспресо залежить від складу кавової суміші, створеної відповідно до ваших уподобань. Правильний вибір зерен з різних місць походження надасть каві вишуканий смак. Якщо змішати арабіку і робусту, напій стане міцним, але без зайвої кислинки (у якісному еспресо 70 % арабіки і 30 % робусти). Кавоварка KitchenAid 5KES2102EER, яку Ви можете купити у нас на сайті, дозволяє не тільки заварювати каву з суміші власного складу, а й використовувати готові пакети кави.


ПОМОЛ КАВОВИХ ЗЕРЕН
Правильне подрібнення кавових зерен впливає на отримання ідеального еспресо. Ви навіть можете мати кращу кавоварку, але нічого не допоможе, якщо подрібнення не підходить для даної суміші кави. Важливі навіть атмосферні умови тиску і температури. Надто грубі боби зроблять каву водянистою і несмачною, а коли надто дрібний помол - еспресо буде кислим і гірким. Кава буде варитися довше, ніж потрібно, вивільняючи менш благородні аромати.


ВАШ КОНТРОЛЬ
Справжній поціновувач еспресо - це людина, яка хоче надати кожній чашці кави унікальний, особистий характер. Стандартна сила натискання темпера при трамбуванні меленої кави у фільтрі холдера еквівалентна 20 кг. Надмірне трамбування кави в фільтрі призведе до надто тривалого приготування і в результаті – гіркий та перепалений смак. Занадто слабке трамбування, тобто короткочасне кип`ятіння, призведе до того, що смак еспресо стане нестабільним, поверхневим, з різкою кислотністю.


ГОТОВИЙ НАПІЙ
Що таке еспресо без належної кавоварки? Існує дуже конкретна причина, чому професійні еспресо-машини обладнані бойлерами. Ідеальний еспресо можна отримати, лише якщо температура води залишається постійною протягом всього процесу приготування. Занадто холодна кава не матиме насиченого аромату і достатньої кількості креми. Занадто гаряча - не викличе благородного смаку і перетворить еспресо на гіркий кислий напій.


У нашому інтернет магазині Ви зможете обрати серед провідних виробників, таких як Sage, Hendi та KitchenAid ріжкову кавоварку за доступною ціною. Купити кавоварку у нас просто та зручно.

                                                             

Будемо раді Вашому замовленню!
 

Ваш номер телефону: